ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

*Διαδικασία Επιστροφής-Αλλαγής

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε είτε με email στο info@cherrylol.gr  είτε με μήνυμα στη σελίδα μας cherrylolshop  στο facebook.  

Η αλλαγή σας θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης μας και για τους παρακάτω λόγους :

  1. Το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο διαπιστώσατε όταν ανοίξατε τη συσκευασία του. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε άμεσα (εντος 2 ημερών από την πώληση) για το άνωθεν πρόβλημα.
  2. Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε.

Στις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία Πρασίνου Ιωάννα CherryLoL

  1. Εάν το προϊόν δεν είναι της αρεσκείας σας ή δεν σας ικανοποιεί για τον οποιοδήποτε λόγο ή εάν απλά αλλάξατε γνώμη, δικαιούστε να το επιστρέψετε εντός 7 ημερολογιακών ημερών.Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μέσα σε 7  ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς ή τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή του προϊόντος.

Στη περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής και νέας αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και είναι 6 ευρώ.

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή σας θα πρέπει τα προϊόντα να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτήν ακριβώς που τα παραλάβατε, δηλαδή χωρίς να έχουν υποστεί ουδεμία φθορά.

Στην περίπτωση που μας επιστρέψετε προϊόν το οποίο υπέστη οποιαδήποτε αλλαγή από την αρχική του κατάσταση, φθορά κλπ, η εταιρία Πρασίνου Ιωάννα CherryLoL δεν υποχρεούται να αλλάξει το συγκεκριμένο προϊόν.

Η επιστροφή-αλλαγή πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά, από αντίγραφο της Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή της κάρτας αλλαγής.

 

Αλλαγές πραγματοποιούνται μέσω του on-line καταστήματος μας ή τηλεφωνικά                 στο 211 4172614 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00), με την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή την κάρτα αλλαγής.

 

 Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά αλλάζονται στην Εκάστοτε ισχύουσα τιμή και δεν αλλάζονται μετά την λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αμέσως μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, η διαδικασία προετοιμασίας της ξεκινάει! Συνεπώς, εάν πρέπει να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας έχετε το περιθώριο 3 ωρών  να μας ενημερώσετε είτε με email στο info@cherrylol.gr, είτε με μήνυμα στη σελίδα μας CherryLoL shop στο facebook είτε τηλεφωνικά στο 2114172614  και ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται, ο πελάτης αντικαθιστά την αγορά του με προϊόν ίδιας αξίας η μεγαλύτερης καλύπτοντας την διαφορά.