Καλωσορίσατε στο CherryLoL.gr, 

Η εταιρία

ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα γεμάτο με πάθος, φαντασία. 

Δημιουργήσαμε και σχεδιάσαμε για εσάς ένα νέο κόσμο στο χώρο των γυναικείων αξεσουάρ.

Η εταιρία Πράσινου Ιωάννα (CherryLoL) είναι μια επιχείρηση, εμπορική και παραγωγική. Ως αντικείμενο εργασιών στο χώρο των γυναικείων αξεσουάρ και την παραγωγή  χειροποίητων ψευδοκοσμημάτων.


Θεωρούμε ότι η μόδα είναι η τέχνη της προσωπικής έκφρασης και ένας τρόπος να κάνεις τη ζωή των ανθρώπων πιο ενδιαφέρουσα και πολύ πιο όμορφη. Γι’ αυτό και την θέλουμε να είναι πάντα προσιτή και εύκολη για όλους.

Βαθιά χαραγμένο στο DΝΑ μας είναι να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, να εντοπίζουμε με σεβασμό, ενθουσιασμό και ευγένεια τις ανάγκες τους και να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να είναι πάντα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Παραμένουμε πάντα στη διάθεση σας, και θα χαρούμε ιδιαίτερα να δώσουμε συμβουλές, να προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας, στην σύγχρονη γυναίκα.

Ντύσε την σκέψη σου, απέκτησε στυλ….
Εκεί που η μόδα…

Είναι υπόθεση προσωπική!!!

Ο Στόχος, Το Όραμα

Ο στόχος μας, το πάθος για την  ποιότητα των προϊόντων μας και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η απόλυτη επιβράβευση για εμάς…. η ικανοποίηση των πελατών μας.

Όραμα μας, η συνεχόμενη προσπάθεια για βελτίωση και δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων που αναδεικνύουν την θηλυκότητα της γυναίκας.

 

Το TimeLine του CherryLoL

  • ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2016, με διάθεση των προϊόντων της, αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος.
  • Το 2018 η εταιρία αποφασίζει να οδηγήσει την εμπορική της φύση κατά μεγαλύτερο ποσοστό στην χονδρική πώληση & με αφορμή την μεγάλη αποδοχή των δημιουργιών της στελεχώνει το τμήμα παραγωγής από έμπειρα στελέχη με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη στην κατασκευή του ψευδοκοσμήματος.

Η συνεχόμενη έρευνα, η εκπαίδευση και το πάθος για την ικανοποίηση των πελατών της, οδηγεί βήμα βήμα την εταιρία.

Η άρτια οργάνωση στις υποδομές  της, έχει ως αποτέλεσμα τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες και την σωστή πληροφόρηση που είναι ο οδηγός για τα επόμενα σταθερά βήματα.

  • Στην ανατολή του 2020, η επιτυχία και η αποδοχή των χειροποίητων προϊόντων μας εδραιώνει στον δύσκολο χώρο του αξεσουάρ μόδας, με αποτέλεσμα το πρώτο μας φυσικό κατάστημα να ανοίγει της πόρτες του για εσάς στον Ν. Κόσμο.